Ο Xώρος Μας

Το Eco Cottage Vedere είναι ένα παλιό πέτρινο βενετσιάνικο σπίτι που ανήκει στην οικογένειά μας  πάνω από 200 χρόνια. Βρίσκεται στους Βεδέρους, ένα μικρό ενετικό χωριό 8 χλμ. από το Ρέθυμνο και σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε την πόλη καθώς και την ύπαιθρο.

Είναι ένα σπίτι 192 τ.μ. που έχει δύο επίπεδα. Το ισόγειο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Μια ξύλινη σκάλα σας οδηγεί στον επάνω όροφο που διαθέτει μπάνιο και υπνοδωμάτιο που ανοίγει σε βεράντα. Εκεί μπορείτε να δείτε το χωριό και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού αποτελούνται από ένα εκτεταμένο συγκρότημα: η κεντρική αυλή έχει τρεις επιπλέον τραπεζαρίες και μια ψησταριά. Μια πλευρική αυλή από την κουζίνα έχει ακόμα μια τραπεζαρία, αιώρα, και έναν κήπο λαχανικών.

Στον χώρο της πισίνας υπάρχουν δύο επίπεδα ένα επάνω στο γκαζόν με ομπρέλα και καρέκλες και το δεύτερο με ξαπλώστρες  ώστε να μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία. Το ακίνητο είναι γεμάτο με λουλούδια και βότανα.

Προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ελαιόλαδο από τα δέντρα μας, κρασί και ρακί. Ζούμε στο ίδιο χωριό 20 μ. από το σπίτι σας, ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο να έχετε αξέχαστες διακοπές!